Naša zgodba

Idejni vodji slovenske znamke Pups 'n' Ducks sva Urška in srednji pudelj Jack. Najina želja je, da bi vaši kužki, tako kot Jack, zaspali v sveže oblečeni postelji, ki ni le šik, pač pa je tudi funkcionalna in za poležavanje izredno prijetna. Vsa ležišča so narejena v Sloveniji, ključni sta namreč etična in trajnostna nota izdelkov, ki jih ponujamo. Več o nas izveste v nadaljevanju.

Iskrena hvala za obisk.
Urška & Jack

Spoznaj našega direktorja Jacka

“Sem srednji koder po imenu Jack in sem na misiji, da bomo vsi kužki imeli udobno, trajnostno in čudovito pasjo posteljo. “

 

Jack – CEO & produktni preizkuševalec

Pups 'n' ducks

Naše poslastvo je s pomočjo skrbno izbranih materialov poskrbeti, da se bo vaš ljubljenček, pri vas doma počutil še bolj udobno kot sicer. Dizajni so premišljeno načrtovani, s čimer želimo, da se posteljica vašemu ljubljenčku tudi resnično poda in hkrati dopolni izgled vaše dnevne sobe, spalnice, kabineta,…

Za blagovno znamko Pups ‘n’ Ducks stoji mlada ekipa posameznikov in njihovi štirinožni prijatelji, ki želijo skupaj soustvarjati še boljše pogoje za bivanje hišnih ljubljenčkov in poskrbeti, da se oprema za živali vklopi tudi v ambient v katerem žival biva. Pri kreiranju izdelkov so naše vodilo:

DIZAJN

Med priprave na sprejem mladička v dom sodi tudi nakup vse potrebne opreme za psa, eden izmed pomembnih delov opreme je tudi pasje ležišče. Odločiti se moramo kakšno ležišče želimo (pri tem nas običajno vodita videz in oblika) in kam ga bomo postavili (v dnevni sobi, v kletki, spalnici,…). Preden smo v naš dom sprejeli Jacka, smo zato želeli poskrbeti tudi za ta vidik lastništva pasjega prijatelja. Pri iskanju primernega ležišča, ki bi zadostilo vsem kriterijem, da je udobno, lepo in praktično, smo ugotovili, da nas je le redko katero ležišče zares pritegnilo.

Zato nas pri oblikovanju pasjih posteljic Pups ‘n’ Ducks vodi pravilo, da mora biti vsaka posteljica estetsko dovršena, kar pa ne pomeni nujno samo uporabe ene ali dveh barv, saj so prav tako imenitni lahko tudi zanimivi vzorci.

Psi sicer barv ne vidijo enako kot ljudje, najboljše vidijo sivo, modro in rumeno, zato se takšne barve pojavljajo tudi pri izbiri blaga iz katerega so narejena pasja ležišča Pups ‘n’ Ducks.

FUNKCIONALNOST

Ko v svoj dom sprejmemo mladička je potrebno pričeti navajanje na sobno čistočo. Vsi lastniki psov vemo, da to ne gre tako zlahka in je potrebno precej vaje in vztrajnosti. Nemalokrat se zgodi, da mladičku uide ali pa kuža samo označuje svoj teritorij, pri tem pa kdaj umaže tudi svojo posteljo. Prav tako se naši štirinožni prijatelji iz aktivnega sprehoda vračajo z umazanimi tačkami ali pa si na svoji postelji postrežejo del kosila.

Zato smo pri načrtovanju ležišča oblikovali snemne prevleke s skrito zadrgo. Prevleko lahko vsak trenutek snamete in operete v pralnem stroju, prevleko v pranju pa nadomestite z drugo ujemajoče se velikosti in s tem posteljico odenete v nov vzorec. Poleg prevleke je pralna tudi notranja bombažna blazina. Skrita zadrga na prevleki pa poskrbi, da jo kuža težje doseže ali zgrize.

UDOBJE

Še en pomemben vidik pa je v končni fazi udobje, saj si želimo, da bi vaš kuža spal in dremal kot na oblaku. Zato so materiali zares izbrani. Zunanjo prevleko v večini sestavlja bombaž, notranji del pa je iz 100% bombaža in silikonskih vlaken, ki so primerna tudi za pse z alergijami. Notranja blazina je izdelana tako, da bo kužka med ležanjem “objela” in se bo na svoji postelji počutil maksimalno udobno in varno.

TRAJNOST

Ker sta skrb za okolje in transparentnost tekstilne industrije visoko na listi naših prioritet, so vsi izbrani materiali pridelani v Sloveniji ali v mejah Evrope. Materiale dobavljajo manjša in srednja slovenska podjetja. Vsaka posteljica pa je izdelana v Sloveniji ter je narejena v humanih pogojih, zato je tudi čas proizvodnje, ko določenega modela zmanjka, lahko nekoliko daljši. S takim načinom dela skrbimo za vzdrževanje kvalitete izdelkov in podpiramo mala slovenska podjetja.

Shopping cart